آلو و آلو قیسی بسیار مغذی است و فواید سلامتی مختلفی دارد.
آنها حاوی بسیاری از ویتامین ها و مواد معدنی، علاوه بر فیبر و آنتی اکسیدان هستند که ممکن است به کاهش خطر ابتلا به چندین بیماری مزمن کمک کند.
می توانید آلو قیسی را به صورت تازه یا خشک مصرف کنید.
آلو برای بهبود بسیاری از شرایط سلامتی مانند یبوست و پوکی استخوان شناخته شده است.
آلو به طور قابل توجهی سرشار از مواد مغذی است، آنها حاوی بیش از 15 ویتامین و مواد معدنی مختلف، علاوه بر فیبر و آنتی اکسیدان هستند.
آلو نسبتاً کم کالری است، اما حاوی مقدار مناسبی از ویتامین ها و مواد معدنی مهم است.
به طور کلی، محتوای ویتامین و مواد معدنی یک وعده آلو تازه و خشک کمی متفاوت است.
خشک شده حاوی ویتامین K بیشتری نسبت به تازه است و مقداری ویتامین B و مواد معدنی بیشتری دارد.
علاوه بر این، آلو قیسی خشک کالری، فیبر و کربوهیدرات بیشتری نسبت به تازه دارد که ممکن است یبوست را برطرف کنند
این تا حدی به دلیل مقدار بالای فیبر موجود در آلو است.
یک آلو قیسی 1 گرم فیبر می دهد، فیبر موجود در آلو عمدتاً نامحلول است، به این معنی که با آب مخلوط نمی شود.
آنها همچنین حجم مدفوع را افزایش می دهند و سرعت حرکت مواد زائد در سیستم گوارش شما را افزایش می دهند.
علاوه بر این، آلو و آب آن حاوی سوربیتول است که یک الکل قندی با اثرات ملین طبیعی است.
ثابت شده است که خوردن آلو قیسی در درمان یبوست نسبت به بسیاری از انواع دیگر ملین ها موثرتر است.
مهم است به خاطر داشته باشید که خوردن بیش از حد آلو در یک زمان می تواند منجر به عوارض جانبی مانند اسهال شود.
برای جلوگیری از این امر، بهتر است از یک وعده 1/4-1/2 فنجان (44-87 گرم) در روز تجاوز نکنید.
اگر آب آلو می نوشید، مطمئن شوید که 100٪ آب میوه بدون قند اضافه شده است.
علاوه بر این، اندازه وعده خود را به 118-237 میلی لیتر در روز محدود کنید، همچنین سرشار از آنتی اکسیدان است.
آنتی اکسیدان ها التهاب را کاهش می دهند و از سلول ها در برابر رادیکال های آزاد محافظت می کنند.
آنها دارای محتوای بالایی از پلی فنول ها هستند که اثرات مثبتی بر سلامت استخوان ها و کاهش خطر بیماری قلبی و دیابت دارند.
در واقع، برخی مطالعات نشان داده اند که آلو قیسی بیش از دو برابر سایر میوه های محبوب مانند شلیل و هلو حاوی پلی فنول است.