یک چاقو ندرلو آشپزخانه را طوری نگه دارید که انگار می خواهید با دسته دست بدهید.
وقتی چاقوی آشپزخانه را برمی دارید، انگشت اشاره شما باید در قسمت بیرونی تیغه، در سمت صاف باشد، و سه انگشت دیگر شما باید تا بالای دسته، فقط در تیغه، خفه شوند.
باید موازی بدن شما باشد.
به این حالت چنگ زدن می گویند، و این روش مناسب برای نگه داشتن چاقوی آشپزخانه است که کنترل و دقت بهینه را در برش ها ارائه می دهد.
از آنجایی که انگشتان شما به تیغه نزدیکتر هستند، میتوانید آن را بهتر کنترل کنید و آن را در جایی که میخواهید ادامه دهید.
وقتی چاقو را در دست دارید، نوک و تیغه را همیشه به سمت پایین نگه دارید تا در سمت امن قرار بگیرید.
چاقوهای آشپزخانه باید بسیار تیز نگه داشته شوند، بنابراین مراقب اطراف آنها باشید.
بسیاری از آشپزهای بیتجربه، هنگام برداشتن چاقو، از «گیره چکشی» استفاده میکنند که در آن هر چهار انگشت به دور دسته پیچیده میشود و تیغه آن مستقیماً عمود بر بدنه میچسبد.
وقتی چاقوی آشپزخانه در دست دارید، نباید از جمعه سیزدهم شبیه جیسون شوید.
خرد کردن را به درستی یاد بگیرید.
اولین گام در یادگیری استفاده صحیح از چاقوی آشپزخانه، پایین کشیدن ریز ریز است.
در حالی که چند سبک مختلف برای خرد کردن غذا وجود دارد، چند دستورالعمل اساسی وجود دارد که مبتدیان می توانند به راحتی از آنها پیروی کنند.
یادگیری اینکه انگشتان راهنمای خود را به طور ایمن دور نگه دارید و برش های ایمن ایجاد کنید، اساساً برای ایمنی آشپزخانه است.
در روش خرد کردن با نوک تکیه گاه، نوک چاقوی شما هرگز واقعاً از تخته برش خارج نمیشود.
از نوک آن به عنوان تکیه گاه استفاده می کنید تا انتهای صاف تیغه را بالا و پایین بیاورید و چاقو را محکم به سمت پایین به داخل غذایی که در حال خرد کردن هستید فشار دهید.
در روش مچ تکیه گاه، سمت سیاه تیغه، نزدیک جایی که در دست گرفته اید، هرگز از تخته برش خارج نمی شود و نقطه از نقطه محوری پشتی بالا و پایین می رود تا غذا را برش دهد.
این معمولاً هنگام برش دادن پیاز یا سایر سبزیجات استفاده می شود.
هرگز چاقوی خود را از طریق سبزیجات به تخته برش نزنید.
دلیلی برای انجام این کار وجود ندارد، خطرناک است و تیغه را کسل خواهید کرد.