قابلمه ی لایف اسمایل زمان پخت زمان را به نصف میرساند!

اگر از آشپزی لذت می برید، ممکن است تصمیم بگیرید که زمان آن رسیده است که اولین قطعه قابلمه ی لایف اسمایل خود را بخرید.

با این حال، قبل از شروع استفاده از چدن، خوب است مزایا و معایب آن را بدانید.

این مقاله برای کسانی است که کمی در پختن با چدن تردید دارند و می خواهید قبل از خرید مزایا و نکات منفی را کاملاً درک کنید.

قبل از شروع، اگر به عنوان یک کاربر برای اولین بار چند رزرو داشته باشید، کاملا قابل درک است.

ظروف چدنی سنگین هستند و بسیاری نگران تمیز کردن و نگهداری ظروف هستند.

قابلمه

با این حال، من معتقدم که یک ماهیتابه چدنی خوب برای سالیان متمادی باعث افتخار شما خواهد بود.

همچنین، فقط یک یا دو روز طول می کشد تا به وزن عادت کنید.

بنابراین، “مزایا و معایب ظروف چدنی چیست؟” من بر روی مزایا و معایب چدن خالی یا از پیش فصل شده تمرکز خواهم کرد.

منظور من ظروف چدنی بدون لعاب است.

چدن بدون لعاب اغلب چدن لخت یا چدن پیش فصل نامیده می شود.

اگرچه هر دو نوع ظروف آهنی دارای نقاط متقاطع، مثبت و منفی هستند. با این حال، در این مقاله به مزایا و معایب چدن معمولی می پردازم.

مردم برای قرن ها و توسط بسیاری از فرهنگ های مختلف در سراسر جهان با چدن خالی آشپزی می کردند.

آن روکش مشکی دوست داشتنی را دارد که یادآور سال های گذشته است.

صاحبان مغرور چدن لخت لایه ای از چاشنی را روی ظروف آشپزی قرار می دهند تا از آهن در برابر زنگ زدگی و فرسودگی محافظت کنند.

این چاشنی همچنین دارای خاصیت نچسب است که چدن را راحت تر تمیز می کند.

چاشنی روغن را از نقطه دود عبور می دهد تا لایه ای از پلیمریزاسیون روی ظروف ایجاد شود.

همچنین چدن را می سازد، رنگ مشکی دلپذیری که همه ما آن را می شناسیم و دوست داریم.